Skip to content

Link to accessibility

Voor onze Boots apotheken in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste

SUPPORT APOTHEKER (32-40 uur)

De functie

Als support apotheker ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de farmaceutische zorg en een adequate bedrijfsvoering in de gedetacheerde apotheek. Je levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren en welzijn van het team en voert indien nodig veranderplannen door. De implementatie en uitvoering van best practices binnen de apotheken is een belangrijk onderdeel van deze functie. Je bent een vertegenwoordiger van de centrale organisatie. Dit betekent dat je middels een positieve, constructieve en oplossingsgerichte houding het beleid en de koers van de organisatie uitdraagt en mogelijke problemen en vraagstukken tot gewenste resultaten en/of oplossingen brengt. Kortom, kwaliteit van zorg, sfeer, ondernemerschap en financiën zijn de sleutelwoorden.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren, proactieve en stressbestendige apotheker. Je bent een teamplayer die de medewerkers kan enthousiasmeren en tot de beste prestaties kan leiden. Je beschikt over:

-        Actuele kennis van de relevante wet en regelgeving

-        Apothekers registratie

-        Ervaring in het aansturen van medewerkers

-        Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus

 

Wat krijg jij?

Wij bieden je eenuitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zo hebben we in nauwe samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een uniek management development programma ontwikkeld om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Een leaseauto behoort ook tot de arbeidsvoorwaarden.

Boots apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Roger Kuijpers (Regiomanager) via de sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Roger Kuijpers (Regiomanager) op telefoonnummer 06-15855683.

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!