Skip to content

Link to accessibility

Voor ons distributiecentrum in Meppel zijn wij op zoek naar een proactieve en resultaatgerichte.

Supervisor B
40 uur

Wat verwachten wij van jou?

Als Supervisor B zorg je voor een goed verloop van de logistieke werkzaamheden door het tijdig signaleren van de knelpunten, het initiëren van verbetervoorstellen en het opstellen en bijhouden van de werkinstructies.

Je stuurt functioneel een team aan van ca 15 medewerkers. Je levert input voor de personeelsplanning, motiveert medewerkers en geeft feedback waar nodig. Daarnaast zie je toe op naleving van regels inzake orde, netheid en veilig werken.

Je rapporteert aan de manager outbound.

Wie zoeken wij?

Je hebt kennis van het logistieke proces en bent in staat verbanden te leggen, belangrijke informatie te herkennen en alternatieve oplossingen te bedenken. Je bent betrokken en kunt samen met een team werken aan een gemeenschappelijk doel.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over:

-             Minimaal MBO + werk- en denkniveau
-             Goede kennis van Microsoft office.
-             Kennis van lean-methodiek
-             Uitstekende communicatieve eigenschappen
-             Sterke plannen & organiseren vaardigheden
-             Stressbestendigheid

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Leo Haar op telefoonnummer 06-31639622

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!