Skip to content

Link to accessibility

Voor onze afdeling Operations in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een energieke en proactieve

Stagiaire (20 uur) Den Bosch

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat ga je doen?

Je gaat een onderdeel van het huidge Business Continuity Plan updaten en voorzien van relevante informatie. In dit onderdeel staan onder andere noodscenario's beschreven met de daarbij horende opvolgacties/stappenplannen.

Het is de bedoeling dat je dit document gaat toetsen op juistheid en volledigheid. Je houdt hier rekening met de verschillende organisatieprotocollen en wet- en regelgeving. 
Het gaat hier om de Business Impact Analysis en Failure Mode & Effects analysis. Je gaat onderzoeken of de relevante noodscenario's compleet zijn en  de afgelopen jaren zijn getest. Bij het ontbreken van noodscenario's vul je deze aan, evenals bij het ontbreken van relevante testscenario's.

De bestaande documenten zullen moeten geactualiseerd, dit alles in het Engels.

Wie zoeken wij?

Je volgt een HBO opleiding richting facility management er zit in het 3e of 4e leerjaar. Je weet van aanpakken en bent in staat dit onderzoek zelfstandig op te pakken. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je rapporteert rechtstreeks aan onze DC managers.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan door jouw cv en motivatie t.a.v. ter attentie van Wessel Mak naar jobs@alliance-healthcare.nl

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Wessel Mak op het telefoonnummer 06-24605773.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com,www.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nlwww.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.