Skip to content

Link to accessibility

Skills in Healthcare

Alliance Healthcare Nederland biedt u met Skills in Healthcare een professionele uitbreiding van uw salesforce activiteiten. Dankzij onze solide infrastructuur, specialistische kennis van apotheken en inzicht in de voortdurend veranderende vraag van onze klanten bieden wij u een partnership met flexibele en kostenbesparende oplossingen. Zo zetten we uw merk zo goed mogelijk in de markt.

Hoe werkt Skills in Healthcare? 

Skills in Healthcare slaat de brug tussen uw en onze medewerkers. We werken nauw samen om de beste verkoopresultaten te realiseren. Zo verhogen wij het marktaandeel van uw merk binnen de Alphega- en Boots apotheken. U heeft bij Skills in Healthcare één contactpersoon die samen met u bekijkt waar uw mogelijkheden en behoeften liggen. Het Skills in Healthcare team bestaat uit professionele medewerk(st)ers die de Alphega- en Boots apotheken iedere actieperiode bezoeken. Zij kennen de specifieke wensen en behoeften van iedere apotheek. Tijdens een bezoek brengen zij uw product met de bijbehorende productkenmerken onder de aandacht van de apotheekteams. Ook zullen zij voor u de opname van uw producten in het schappenplan volgen in de apotheken waar dat mogelijk is.

Bij Skills in Healthcare richten we ons volledig op de medewerkers in de apotheek, die uw product dagelijks adviseren aan onze klanten. Dit betekent dat we onze verkoopaanpak, training en materialen aanpassen aan de behoefte van de apotheekteams.

Diensten

Skills in Healthcare is een ‘end-to-end' oplossing met een portfolio aan verkoop- en marketingmogelijkheden, waarvan u een selectie of het geheel naar behoefte kunt inzetten, zoals:

  • Een palet van verkoopmogelijkheden, van fieldsales tot training
  • Maatwerkoplossingen voor de introductie of relaunch van uw merkproducten in Alphega- en Boots apotheken
  • Ondersteuning bij de uitvoering van merchandising en category management programma's
  • Effectieve training on the job om kennis en verkoopvaardigheden te verhogen en verkoop te verzekeren.