Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling Supply Chain Management zijn wij, per direct op zoek naar een

Service & Inventory Specialist (voorraadmanagement)
(32- 40 uur per week)

standplaats Den Bosch

De functie

In de afwisselende functie van Service & Inventory Specialist maak je onderdeel uit van de afdeling Supply Chain Management. Je bent verantwoordelijk voor het juiste voorraadniveau de producten die we dagelijks leveren aan ziekenhuizen, apotheken en instellingen. Je bent de spil in het dynamische proces tussen de verschillende belanghebbenden binnen en buiten de Alliance Healthcare organisatie. Daarnaast lever je een bijdrage aan het continu verbeteren van onze processen en dienstverlening.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • In nauw overleg met de S&I Planning Analyst signaleren, beoordelen en opvolgen van dagelijkse demand exceptions voor zowel voorraad als niet-voorraad items.
 • Plaatsen van dagelijkse bestellingen bij (interne en externe) leveranciers
 • Zorgdragen voor een tijdige en correcte uitlevering van bestellingen in overleg met leveranciers en Distributie Centra (Den Bosch en Meppel)
 • Opvolgen van de afgesproken levertijden voor orders en eventuele naleveringen in samenwerking met leveranciers en Distributie Centra
 • Opvolgen van vragen vanuit Customer Service via mail en telefoon
 • Voorkomen van excess voorraad in overleg met Sales en leveranciers
 • Proactief monitoren en opvolgen van items waarvoor de vervaldatum dreigt te verlopen met DC's, sales en leveranciers
 • Deelnemen aan diverse cross functionele verbeter projecten en Kaizen events

Wie zoeken wij? Hij/zij:

 • Heeft een afgeronde HBO opleiding in Supply Chain met 1 a 2 jaar ervaring.
 • Is in staat om nauwkeurig te blijven werken, ook onder tijdsdruk
 • Heeft goede kennis van Microsoft Excel en Outlook
 • Toont zelf initiatief en pakt zaken pro-actief op
 • Heeft een goede schriftelijke en mondelinge communicatie zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Voertaal is Nederlands
 • Heeft een positieve instelling en geeft niet snel op
 • Werkt graag samen in een team

Wij bieden

Een afwisselende functie in een dynamische omgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De afdeling Supply Chain Management kent goede doorgroeimogelijkheden en de variatie en omvang van Alliance Healthcare biedt een grote diversiteit aan interessante functies.

Solliciteer!

Spreekt deze functie jou aan, reageer dan door jouw cv en motivatie naar ons te sturen via onderstaande sollicitatie link:

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van den Tweel (manager Supply Chain) via 06-48891165.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 400.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1800 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

 

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!