Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling IT business solutions op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een

Senior Application Specialist MDM
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als Senior Application Specialist ben je primair verantwoordelijk voor het verzorgen van beheer en aanpassingen in het toegewezen applicatiegebied van master data bij de Wholesale activiteiten ("MDM-support") en daarnaast voor mogelijke ondersteuning van andere business units van Alliance Healthcare, incl. ondersteuning aan onze zusterorganisatie in Noorwegen. Je zorgt ervoor dat de relevante applicaties voldoen aan de eisen van de gebruikers, optimaal functioneren en continu beschikbaar zijn.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

• Je ziet toe op een effectief en efficiënt gebruik van de applicaties
• Je neemt deel aan projecten en levert vanuit jouw vakinhoudelijke deskundigheid een bijdrage aan vernieuwing- en implementatie trajecten
• Je ondersteunt en begeleidt gebruikers
• Je zorgt ervoor dat de applicaties aansluiten bij de wensen van de gebruikers en je beschrijft de nieuwe, gewenste functionaliteit
• Je bent troubleshooter bij complexe en specialistische problemen en knelpunten.
• Je begeleidt aanpassingen (van bestaande/beschikbare tools en systemen) in programmatuur.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een stressbestendige, oplossingsgerichte en enthousiaste nieuwe collega. Je staat stevig in je schoenen, denkt proactief mee in de organisatie, bent een echte teamplayer en gedreven in je vak.

• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en ervaring in applicatiebeheer
• Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
• Ervaring met beheer van master data
• Ervaring met interfaces
• Ervaring met werken met in internationale projecten
• Kennis en ervaring met PL/SQL is een pre

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen van de Sant (Manager business solutions) op telefoonnummer 0881040724.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!