Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Word jij enthousiast van het uitvoeren van kwaliteitscontroles in een farmaceutische omgeving? Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor de afdeling Quality van Alloga in Wijchen zijn wij per direct op zoek naar een

Quality Assurance medewerker / Operations support
32-40 uur per week

Wat verwachten wij van jou?

De taken van de QA Medewerker zijn veelzijdig en bestaan onder andere doorvoeren van statuswijzigingen, loggers activeren, werkinstructies schrijven en onderhouden.

Je communiceert met je collega's en manager over de uit te voeren taken zoals controleren op normen, Excelbestanden invullen naar aanleiding van tellingen, het maken van verbetervoorstellen en ompakopdrachten begeleiden.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt 2 tot 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt basiskennis van GDP & ISO 9001. Je bent communicatief vaardig en overtuigend. Je bent accuraat, analytisch ingesteld, slagvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. Beheersing van de Engelse taal is gewenst, omdat Alloga internationaal opereert.

De hardwerkende collega's van deze hectische afdeling zijn positief ingesteld, werken nauw samen, zijn pragmatisch en rechtdoorzee. Alliance Healthcare, waar Alloga onderdeel van uitmaakt, biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een uitstekend salaris.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Joop Hamers via joop.hamers@alloga.nl.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!