Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor.

Bij Alliance Healthcare Nederland werken ca. 1900 medewerkers verdeeld over de bedrijfsonderdelen Alliance Healthcare (farmaceutische groothandel), Alloga (logistieke dienstverlening), Stephar (parallel import/ export geneesmiddelen), Spits Apotheek (baxtering), Alcura Apotheek (medicatie aan huis) en Boots Apotheek (eigendomsapotheken).

Op de afdeling Quality Assurance van Stephar is een vacature ontstaan voor een

QA/QC Specialist
(40 uur)

In deze rol als QA Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het GMP kwaliteitsmanagementsysteem. Samen met de QA Manager draag je je steentje bij aan o.a. het door ontwikkelen van Procedures, Opleidingsprogramma, Audit en CAPA systeem. Je draagt bij aan het uitvoeren van Interne en Leveranciers audits en proces validaties.

Naast deze kritische QA taken, ondersteun je de Qualified Person met beoordelen en goedkeuren van batch documentatie van omgepakte geneesmiddelen. Je werkt nauw samen met de afdeling Operations Support waar specificaties, etiketten en protocollen voor ompakken worden opgemaakt.

De hardwerkende en gedreven collega's van onze Stephar afdeling zijn positief ingesteld, zeer pragmatisch en recht-door-zee.

Wat verwachten wij van jou?

De taken van de Specialist zijn divers en omvatten alle veelvoorkomende QA/QC werkzaamheden zoals die horen bij de productie van geneesmiddelen onder GMP eisen.

Je werkt mee aan projecten ter verbetering van de kwalitatieve bedrijfsvoering. Je assisteert bij het uitvoeren van proces validaties, temperatuurstudies en controles van productie- en opslagruimten. Je communiceert met je collega's over afwijkingen en CAPA's en over de voortgang van de behandeling ervan.

Je verwerkt, controleert, registreert en verspreidt documentatie over GMP richtlijnen en gewijzigde procedures. En je verzorgt overige voorkomende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling Quality Assurance.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van GMP en GDP. Je bent communicatief vaardig en overtuigend. Je bent accuraat, analytisch ingesteld, slagvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. Goede beheersing van de Engelse taal is een pré. We zoeken een ambitieuze kandidaat met een achtergrond in Healthcare of Food en de potentie om door te groeien.

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een marktconform salaris.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een volgende stap? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de sollicitatielink

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Shalini Lalta (QA manager) via telefoonnummer 06-28 405 094 of Jeroen Hopman (Qualified Person) via telefoonnummer 06-46 117 387.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 18.750 verkooppunten, heeft ongeveer 440.000 werknemers en beschikt over meer dan 400 farmaceutische distributiecentra die meer dan 240.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!