Skip to content

Link to accessibility

Voor de afdeling Quality van Alloga is een vacature ontstaan voor een

QA Specialist
(40 uur)

In deze rol ga je het bestaande quality managementsysteem onderhouden en door ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van interne audits en daarnaast draagt bij aan externe audits. Daaronder vallen ISO-audits en audits volgens de GDP-richtlijnen.

De hardwerkende collega's van deze hectische afdeling zijn positief ingesteld, zeer pragmatisch en rechtdoorzee.

Wat verwachten wij van jou?

De taken van de QA Specialist bestaan onder andere uit het verwerken, controleren, registreren en verspreiden van documentatie en (gewijzigde) procedures conform de geldende richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en geven van interne trainingen. Je stelt jaarlijks de planning op voor de interne audit en voert deze uit. Het registreren van afwijkingen die tijdens interne en externe audits worden geconstateerd en afwijkende van prestatie-indicatoren worden door jou bewaakt en afgehandeld. Je communiceert met de klanten over klachten en CAPA's en over de voortgang van de afhandeling ervan. Je assisteert bij het uitvoeren van validaties, mapping en controles van vervoer- en opslagruimten. Je werkt mee aan projecten ter verbetering van de kwalitatieve bedrijfsvoering. Je En je verzorgt overige voorkomende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling Quality Assurance.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van GDP & ISO 9001. Je bent communicatief vaardig en overtuigend. Je bent accuraat, analytisch ingesteld, slagvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. Goede beheersing van de Engelse taal. We zoeken een ambitieuze kandidaat met een achtergrond in Healthcare of Food en de potentie om door te groeien.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een uitstekend salaris.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatiebutton:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Sandra de Jonge (manager QA) via telefoonnummer 06-39000688.

 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!