Skip to content

Link to accessibility

Voor de afdeling Quality van Stephar is een vacature ontstaan voor een

QA specialist
(40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd? 

In deze rol ga je het quality managementsysteem onderhouden en reviewen. Je draagt bij aan interne en externe GMP/GDP audits.

De collega's van deze afdeling zijn positief ingesteld, zeer pragmatisch en rechtdoorzee.

Wat verwachten wij van jou?

De QA Specialist geeft sturing aan het team kwaliteit, houdt zich bezig met het bijhouden en evalueren van het kwaliteitssysteem en bewaakt het kwaliteitsniveau.

De QA Specialist is verantwoordelijk voor onder andere:
- onderhoud van het kwaliteitshandboek,
- afhandeling van recalls en klachten.|
- uitvoering van interne audits om vast te stellen of wordt gewerkt volgens de opgestelde procedures en aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan
- registreren van afwijkingen naar aanleiding van kwaliteitsregistraties (interne of externe audits, prestatie indicatoren, analyses)
- registeren en monitoren van CAPA's.
- assisteren bij uitvoeren van validaties, mapping en controles van productie- en opslagruimten.

Tot slot werkt de QA Specialist mee aan projecten ter verbetering van de proces- en dienstverlening en alle voorkomende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling kwaliteit.  

Wie zoeken wij?

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt gedegen kennis van GMP en GDP. Je bent iemand die op een effectieve wijze doelen en prioriteiten kan bepalen. Je bent analytisch ingesteld, accuraat, communicatief vaardig (zowel mondeling als op schrift), slagvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. We zoeken een zelfverzekerde en ambitieuze collega met een achtergrond in de farmaceutische sector / productie. 

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een uitstekend salaris.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen.

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Joop Verbrugge (Productiemanager) via telefoonnummer 088-1050410.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!