Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling Quality van Alloga is een vacature ontstaan voor een

QA Manager
(40 uur)

Kwaliteit, en meer specifiek optimalisatie hiervan, is een topprioriteit voor Alloga (Nederland) B.V.

De Quality Assurance Manager is een belangrijke pion in dit gebeuren. Deze persoon is verantwoordelijk voor het bewaken van de huidige processen en waar nodig de processen aanscherpen en verbeteren. Dit alles in een omgeving waar kwaliteit een sleutelwoord is.

Wat verwachten wij van jou?

Als Quality Assurance Manager speel je een centrale rol in het, in- en extern, behartigen van de belangen van Alloga op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbo en milieu. Je bent de spil in de contacten met de kwaliteitsafdeling van de klanten van Alloga (Nederland) B.V. Daarnaast begeleidt je de organisatie bij het naleven van de geldende GxP regelgeving en kwaliteitseisen. Daarbij heb je intensief contact met alle afdelingen en breng je de dienstverlening op een hoger kwaliteitsniveau. Verder bestaan je taken uit het:

• Voorbereiden, begeleiden en coördineren van het houden van en opvolgen van audits, zowel intern als extern;
• Aansturen van de medewerker(s) op de afdeling Quality;
• Implementeren, onderhouden, verbeteren en structureren van het kwaliteitsmanagement systeem, op basis van procesbeheerssystemen zoals Goede Distributie Praktijken (GDP), ISO 9001 en ARBO;
• Signaleren, initiëren, projectmatig coördineren en implementeren van kwaliteitsverbeteringen;
• Signaleren van afwijkingen, trends en relevante ontwikkelingen en vertalen in adviezen en (beleids)voorstellen aan het management.
• Genereren van rapportages ten behoeve van het management en/of externe partijen.

Wie zoeken wij?

• Afgeronde relevante hbo-opleiding, bijv. farmakunde;
• Kennis van en ervaring met GxP en het opzetten van kwaliteitssystemen;
• Minimaal 3 jaar ervaring binnen de farmaceutische, medische producten of biotechnologische industrie;
• Kennis van Supply Chain Management geldt als een belangrijke pre;
• Zeer goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels;
• Leiderschapskwaliteiten met een pragmatische inslag;
• Je bent accuraat, doortastend, zelfverzekerd en representatief.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatiebutton

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thomas Morshuis (Business unit manager Alloga) op het telefoonnummer 06-48699154 of per mail via Thomas.morshuis@alliance-healthcare.nl.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!