Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze business unit Health & Beauty in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een innovatieve, proactieve en commerciële

Proposition manager Boots NL (40 uur)


Je bent verantwoordelijk voor de versterking en ontwikkeling van de Boots apotheek formule in Nederland. Je zorgt voor het ontwikkelen van een onderscheidende waarde propositie richting patiënten, consumenten en business partners. Doel is groei van omzet, marktaandeel en de professionalisering van de Boots formule. Jouw eerste focus ligt op het succes van onze flagshipstores Boots apotheek Schiphol plaza & Boots apotheek Utrecht.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je geeft inhoud aan nieuwe proposities en verbetering c.q. uitbreiding van de bestaande omni channel Retail proposities.
  • Je initieert vernieuwing, geeft daaraan inhoud in vorm van projecten en pilots.
  • Je hebt kennis van de markt, analyseert marktontwikkelingen en veranderende behoeftes van klanten en vertaalt deze naar de Boots formule.
  • Je fungeert als regisseur tussen externe commerciële relaties en de interne organisatie
  • Je stelt, in samenspraak met je collega's een jaarplan op,
  • Je bewaakt en jaagt de realisatie van de (jaar)plannen, projecten en pilots aan om de omzet en winst doelstellingen te realiseren.
  • Je bent in staat om niet alleen intern, maar ook binnen een internationale matrix organisatie te opereren.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met minimaal 5 jaar retail - en/of omnichannel ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met sales. Je hebt impact, bent vernieuwend, commercieel, creatief en resultaatgericht. Je bent proactief, communicatief en overtuigend. Enige kennis van de farmaceutische branche is een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt je een zeer interessante en uitdagende functie, binnen een dynamische omgeving. Innovatie en creativiteit spelen een belangrijke rol. Alliance Healthcare biedt tevens een zeer collegiale werkomgeving, persoonlijke ontwikkeling, goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frank Verheijen (Director Health & Beauty) op telefoonnummer 06-28766755 of Wilko Thijssen (Manager Marketing en Communicatie) 06-48892069.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!