Skip to content

Link to accessibility

Ben jij de programmamanager die wij zoeken? Heb jij de combinatie van IT kennis, logistieke kennis ten aanzien van operational excellence en kennis van Farmacie?

Programmamanager Innovatie en Operational Excellence
(40 uur)

Wat bieden we?

Wij bieden een boeiende omgeving die permanent in beweging is. Je maakt onderdeel uit van bedrijf die uniek is in haar veelzijdigheid en onderdeel uitmaakt van een wereldwijd concern. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, de secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder andere een bonusregeling en lease-auto.

Wat verwachten we van jou?

Als programmamanager Innovatie en Operational Excellence binnen de business unit Operations van Wholesale ben je bezig met de combinatie van verbeteren van bestaande processen en herontwerpen voor de toekomst. Je combineert verdienmodellen, IT en logistiek om de innovatie nog verder te ontwikkelen.
Meer concreet ga je je bezig houden met programmamanagement, (her)ontwerpen van bedrijfsprocessen, supply chain integration, business development en implementeren van de veranderingen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een achtergrond in Logistiek, Economie, IT of Farmacie. Vanuit een van deze achtergronden ben je de afgelopen jaren doorgegroeid naar een allround programmamanager waarbij je ervaring hebt opgedaan – bij voorkeur - op alle vier disciplines. Wij zoeken iemand met meer dan 10 jaar werkervaring. De functie vereist naast kennis ,capabilities om je in een dynamische omgeving staande te houden.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button:


   

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Erik Brouwer, HR Manager (06-43068454) of per mail via HRM@alliance-healthcare.nl.

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.
Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 470.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen. 
In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!