Skip to content

Link to accessibility

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het succesvol leveren van 18.000 producten aan ziekenhuizen en apothekers? Heb jij het continu verbeteren in je bloed? Ben je resultaatgericht? Dan zoeken we jou…

Voor het Distributiecentrum in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Outbound manager
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als Outbound manager ben je verantwoordelijk automatische en handmatige orderpicking en het verpakproces. Jij haalt energie uit het samen met je team elke dag de gewenste kwaliteit en productiviteit op te leveren waarbij de klant centraal staat. Je overziet het gehele logistieke proces en kan wanneer nodig de inbound manager vervangen. Daarnaast inspireer jij je team om altijd te zoeken naar verbeteringen.

Je geeft indirect leiding aan ongeveer 80 personen, via een aantal supervisors. Samen met de DC manager, de Inbound manager en Transportmanager vorm je het managementteam van het distributiecentrum. Je rapporteert aan de DC Manager.

Hierbij horen de volgende kerntaken en verantwoordelijkheden:

  • Aansturen van supervisors
  • Coachen en ontwikkelen van supervisors en medewerkers
  • Ontwikkelen en effectueren van verbetervoorstellen in het logistieke proces om de efficiency te vergroten
  • Voeren van werkoverleg
  • Verzorgen van diverse rapportages over productiviteit, in-, door- en uitstroom
  • Uitvoeren van HR beleid van de Outbound afdeling.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een inspirerende manager die het maximale uit mensen weet te halen. Je communiceert gemakkelijk met alle lagen van de organisatie en bewaakt kwaliteit en resultaat op dagbasis. Je bent pro-actief in het zoeken naar verbeteringen in mensen en processen, stelt prioriteiten en denkt vooruit.

Daarnaast beschik je over:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • 5 jaar logistieke werkervaring
  • 5 jaar leidinggevende ervaring
  • Lean kennis en ervaring een pre

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de DC manager Ben Govers op telefoonnummer 06-39000478.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!