Skip to content

Link to accessibility

 

Ben jij de Operations Manager die in een dynamische omgeving iedere dag zoekt naar de optimale mix van plannen, realiseren en verbeteren. Dan zijn wij voor Stephar b.v. in Krimpen aan de IJssel op zoek naar jou:

Operations Manager

(Krimpen aan de IJssel, 40 uur)

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse realisatie van productie bij Stephar, onze parallel import/export organisatie voor farmaceutische producten. Dit doe je in nauw onderling overleg met de afdelingen Purchase (commercie), supply chain management, quality en de groothandel van Alliance Healthcare. Je geeft leiding aan de volledige operatie van inbound, printen van gebruiksaanwijzingen en labels, ompakactiviteiten en de logistieke activiteiten voor aanvoer en uitvoer van de goederen.

Vanuit de vestiging van Stephar in Krimpen aan de IJssel zorg je dat alles wat nodig is om de operatie goed te laten draaien uitvoert of uit laat voeren. Hier valt onder meer ook het gebouwenbeheer onder. Daarnaast is het belangrijk om actief aan de slag te gaan met KAIZEN en LEAN op verdere verbeteringen door te voeren.

Wie zoeken wij?

Leidinggevende: je hebt enkele jaren ervaring in het leiding geven aan een operatie. Je weet wat nodig is om goed te plannen en samen met je team de operatie op dagbasis tot een succes te maken

Ontwikkelaar/verbeteraar: je bent in staat om kleine en grote verbeteringen door te voeren in de operatie. Samen met je team kijk je wat beter kan en zet je ideeën en plannen om in realisatie

Verbinder: Stephar maakt onderdeel uit van Alliance Healthcare met veel verschillende disciplines. Zowel binnen je eigen team als met je omgeving heb je veelvuldig contact om de operatie te optimaliseren. Je zoekt pro-actief naar verbinding binnen dit speelveld. Gezamenlijk bepalen jullie het succes!

Ondernemer: je zet jouw proactieve houding in om ondernemerschap te tonen. Kansen zien en pakken.

Jouw kwaliteitscriteria:

- Afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur in de logistiek;

- Affiniteit met de farmaceutische markt

- Ervaring met parallelimport en -export is een pre;

- 3 - 5 jaar ervaring als operations manager;

- Goede kennis van Excel en Powerpoint voor analyses en presentaties.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie binnen de farmacie, waarin je de mogelijkheid hebt om je verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. Alliance Healthcare heeft een sterke positie in de groeiende markt van medicijnen en groeit als organisatie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

Herken je jezelf?

Wordt jouw enthousiasme aangesproken door deze vacaturetekst? Aarzel dan niet en reageer via onderstaande sollicitatiebutton:

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of wil je een nog beter beeld krijgen, dan kun je contact opnemen met Roeland van den Berg, Head of Operations op 06-28349199.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Alliance Healthcare Nederland is bij uitstek de partner voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken circa 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (patiënt support programma's), SPITS apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).