Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdeling Operational Excellence in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een professionele en resultaatgerichte

Operational Excellence Coördinator Boots
32-40 uur

In je rol als operational excellence coördinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling én implementatie van nieuwe concepten en projecten binnen de Boots apotheken. Hierdoor wordt de kwaliteit en dienstverlening verbeterd en processen binnen de gehele keten geoptimaliseerd.

Samen met het regiomanagement en de collega's binnen de afdeling Operational Excellence zorg je voor de verbinding tussen de Boots apotheken en overige bedrijfsonderdelen van Alliance Healthcare, Central Fill, Spits, Stephar en Alcura.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je implementeert nieuwe producten en diensten van Boots.
 • Je werkt aan nieuwe supply chain concepten, door middel van data intelligence en lean six sigma.
 • Daarnaast zorg je ook voor analyse, monitoring, rapportage, controle en borging van deze zaken.
 • Gedurende het implementatietraject geef je coaching aan apotheekteams.
 • Daarnaast streef je processtandaardisatie binnen de Boots-keten na.
 • Je geeft proactief, gevraagd en ongevraagd, advies aan de directeur Health & Beauty. 
 • Out-of-the-box oplossingen voor de beschikbaarheid van onze unieke producten aan onze klanten.
 • Je creëert en onderhoudt een netwerk om vanuit solide fundament invulling te geven aan innovatieve farmaceutische dienstverlening, door "een andere kijk op farmacie".
 • Je volgt de marktontwikkeling, duidt relevante zaken aan en vertaalt deze in kansen en bedreigingen ten behoeve van de strategische, dan wel operationele besluitvorming.

Wie zoeken wij?

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Minimaal 3 jaar project ervaring.
 • Supply chain en lean six sigma vaardigheden zijn vereist.
 • Online en omni-channel ervaring is een pré.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Retailervaring en/of affiniteit met Retail is gewenst.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een enerverende, collegiale werkomgeving en besteed bijzondere aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Diverse doorgroeimogelijkheden, verdieping in nieuwe (zorg) concepten en een uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende sollicitatiebutton:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frank Verheijen (Director Health & Beauty) op telefoonnummer 06-28766755.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!