Skip to content

Link to accessibility

Voor onze Boots apotheken in Nederland zijn we op zoek naar een collega voor de functie van

Operational excellence coördinator
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie ben jij?

Geïnteresseerd?

Een Boots apotheek onderscheidt zich door de unieke combinatie van health en beauty. Dit maakt Boots in Nederland tot het meest vernieuwende apotheekconcept.

Met een flink aantal gerenommeerde eigen merken in health en beauty en met een zeer uitgebreid aanbod zelfzorgmiddelen in een ruim opgezette, overzichtelijke apotheek wordt elke klantvraag beantwoord. Klantfocus is dan ook een belangrijk onderdeel van onze merkstrategie.

De focus van de functie ligt op het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit en het rendement van de retailformule. Kwaliteit van zorg, sfeer en financiën zijn essentieel. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van Boots Nederland.

Wat verwachten wij van jou?

In je rol als Operational Manager ben je een belangrijke schakel tussen de directeur en de regiomanagers bij de projectmatige implementatie van producten en diensten en initieer je nieuwe business. Daarnaast verwachten we dat je flexibel en vanuit een positieve grondhouding de verantwoordelijkheid neemt op velerlei onderwerpen een bijdrage levert aan de operationele processen in de apotheken.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat is apotheker met management en retail ervaring. Je werkt planmatig en bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen en de verwachtingen te managen. Je hebt een WO werk- en denkniveau en een hands-on mentaliteit. Je vindt veranderingen een positieve uitdaging en je bent in staat collega's daarin mee te nemen. De farmaceutische markt kent geen verrassingen voor jou.

Engels en Nederlands in woord en geschrift en goede kennis van diverse computerprogramma's (zoals Excel en Powerpoint)  zijn onontbeerlijk.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt naast een innovatieve en collegiale werkomgeving, een uitstekend en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels onderstaande solilcitatieknop:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Frank Verheijen (Director Boots apotheken), tel. 06 28766755.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!