Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdeling Quality assurance in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een professionele en resultaatgerichte

Pharmacy governance manager
(40 uur)

In je rol als Pharmacy governance manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van het farmaceutisch (professioneel en wettelijk) handelen binnen de organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

-             Je volgt de farmaceutische wet- en regelgeving, respectievelijk professionele eisen en vertaalt de impact daarvan voor                de organisatie in beleidsvoorstellen / farmaceutisch governance model.
-            Je werkt het vastgestelde beleid uit  in verander- en verbetertrajecten  - veelal multidisciplinair, met interne en externe                  bijdragen, procedures, aanpakken, operationele plannen.
-            Je bewaakt, controleert en evalueert het farmaceutische governance model en het naleven van overeengekomen                       afspraken en richtlijnen met betrekking tot verantwoordelijk farmaceutisch handelen. Bij afwijkingen en overtredingen                 grijp je in en doe je voorstellen voor de te nemen maatregelen (zowel structureel als ad hoc).
-            Je behandelt grote klachten en je werkt structurele verbetermaatregelen uit.
-            Je onderhoudt en beïnvloedt contacten met beroepsorganisaties, inspecties, kwaliteitsinstituten, certificerende                             instellingen, wetenschappelijke en overige instanties.
-            Je stuurt qualified persons (QP) aan en je bent farmaceutisch verantwoordelijk voor de activiteiten van Spits Apeldoorn               en Alcura apotheek.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze nieuwe collega met een academische achtergrond (Pharmacie). Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, hebt kennis van de farmaceutische branche en brengt een belangrijk netwerk met je mee. Ook heb je kennis van de actuele farmaceutische wet- en regelgeving.

Je bent resultaatgericht, integer, markgericht en hebt overtuigingskracht. Je hebt affiniteit met de business, begrijpt diverse belangen binnen de commerciële onderneming tegen de achtergrond van ethisch en professioneel handelen.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende sollicitatiebutton:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Koen Rombouts (QA Manager) op telefoonnummer 06-39000658.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!