Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons team zijn wij voor Boots apotheek Utrecht, gelegen in het bruisende winkelcentrum Hoog Catharijne, op zoek naar een…

Apothekersassistent (24-36 uur)

Kun jij klanten goed adviseren over zelfzorg en beauty? Ben jij flexibel, klantvriendelijk en vind je het leuk om vóór de balie te staan in plaats van erachter?Heb je een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en wil je graag werken in de mooiste apotheek van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden in de apotheek. Daarnaast adviseer je klanten over zelfzorg, huidverzorging en cosmetica. Naast de bekende apothekersmerken als Vichy en Eucerin geef je ook advies over La Roche Posay, Avène, Solgar en uiteraard ons eigen merk No7.

De apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. José Kayim (apotheker) via onderstaande sollictatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij José Kayim (apotheker) op telefoonnummer 030-2308080.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!