Skip to content

Link to accessibility

Banner nieuws
«Terug

Zorg en retail hand in hand in Alphega apotheken de Dokkumer Wâlden en De Dorpsacker

Zorg en retail hand in hand in Alphega apotheken de Dokkumer Wâlden en de Dorpsacker
 

Apotheken winnen prestigieuze award voor hun retailconcept tijdens Alphega Pharmacy European Convention 2015
 

Alphega apotheken de Dokkumer Wâlden en de Dorpsacker ontvingen tijdens de Alphega Pharmacy European Convention de award voor ‘Best Supporter of Walgreens Boots Alliance Group brands'. Daarmee wordt onderstreept dat deze Alphega apotheken oplossingen bieden aan de consument, waarbij zorg en retail hand in hand gaan.

De Alphega Pharmacy European Convention is een tweedaags congres waar diverse onderwerpen met betrekking tot Alphega apotheek en de zelfstandige apotheek centraal staan. Dit jaar was het thema van het congres "Stay independent, lead the future" en het vond plaats op 5 en 6 maart in Monaco.
 

Erkenning voor Alphega apotheken de Dokkumer Wâlden en de Dorpsacker

In de categorie ‘Best Supporter of Walgreens Boots Alliance Group brands' sleepte apotheker Gert-Jan Rozendal van deze Alphega apotheken de felbegeerde award in de wacht. Door de jury werden zij geprezen om hun volledig inzet voor de retailwerkwijze van Alphega apotheek en de optimalisatie van schaplocaties en schappresentaties door het toevoegen van productprijzen en categorie-aanduiding. Alphega apotheek feliciteert Gert-Jan en zijn apotheekteams met deze award; een mooie opsteker voor de apotheken en haar klanten!

Apotheker Gert-Jan Rozendal: "Onze apotheken zijn in december 2013 overgegaan naar het internationale apothekersnetwerk Alphega apotheek. Daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Deze award is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zitten. De verkoop van zelfzorgproducten, naast de reguliere receptgeneesmiddelen past perfect in de apotheek van nu. Als apotheekteam kunnen wij als geen ander adviseren wat het beste past in de situatie van de patiënt."

‘Consumenten profiteren ook van de voordelen van een internationaal merk. Zoals een breder assortiment zelfzorgproducten en nieuwe zorgdiensten.'

Met de slogan ‘Jouw gezondheid is onze zorg' laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de patiënt verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen. Alphega apotheek biedt oplossingen, die zich juist richten op preventie en denkt daarbij mee met de consument. Zo gaan zorg en retail hand in hand."

Uitbreiding assortiment met Boots Laboratories en Pharmaceuticals

Bij Alphega apotheken de Dokkumer Wâlden en de Dorpsacker kunnen klanten terecht voor professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen. Daarnaast heeft de apotheek een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten. Het assortiment is uitgebreid met de merken Boots Laboratories en Boots Pharmaceuticals.

Graag tot ziens bij Alphega apotheek de Dokkumer Wâlden en de Dorpsacker!

Alphega apotheek de Dokkumer Wâlden
Adres: Mûnewei 27, 9104CX, Damwâld
Telefoonnummer: 0511 - 423688

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.15 uur tot 12.15 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Alphega apotheek de Dorpsacker
Adres:Badhúswei 1A, 9271VA Zwaagwesteinde
Telefoonnummer: 0511 - 445050

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.15 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.