Skip to content

Link to accessibility

Banner nieuws

René de Backker Commercieel Directeur 2014

RENÉ DE BACKKER COMMERCIEEL DIRECTEUR 2014

Fantastische opsteker voor Alliance Healthcare Nederland

Met trots maken we bekend dat René de Backker, tijdens het Sales event van Sales Management Association (SMA) - dé beroepsvereniging voor sales professionals -op donderdag 5 maart is uitgeroepen tot Commercieel directeur 2014. René is sinds  2008 in dienst bij Alliance Healthcare Nederland en vanaf 2010 bekleedt hij de functie van Commercial Director.

 

Tijdens het jaarlijkse commerciële topevent van de SMA – het Sales event – werd de definitieve winnaar bekend gemaakt. De verkiezingsstrijd duurde enkele maanden. De jury is een samenstelling van commercieel leiders, sales professionals die zelf in de praktijk hebben ervaren wat de verkiezing inhoudt én specialisten op het gebied van recruitment en training en coaching.

 

De jury van de SMA prees René de Backker voor zijn rol als inspirator bij het doorbreken en innoveren van een traditioneel proces. Een enorme uitdaging gezien de zeer roerige tijden in de branche en de complexiteit van de internationale organisatie met meerdere stakeholders. Alliance Healthcare Nederland heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt van een traditionele groothandel tot één van de belangrijke service providers in de Nederlandse markt. De  dienstverlening aan strategische partners en klanten is daarbij steeds centraal blijven staan.

 

Arvid Manneke, Managing Director Alliance Healthcare Nederland: "Wij feliciteren René van harte met het behalen van dit bijzondere resultaat. Hij en zijn team zijn continu bezig de diensten van Alliance Healthcare te verbeteren en te versterken. Zo hebben zij een sterke basis neergezet in de snel veranderende wereld van de zorg. Het is een mooie opsteker dat deze inspanningen zijn opgemerkt in de markt. Dit sterkt ons in onze ambitie om de ingeslagen weg te vervolgen. De zorg voor onze klanten staat hierbij centraal!" 

 

René de Backker Commercieel Directeur 2014