Skip to content

Link to accessibility

Banner nieuws

Alphega apotheek Middelwaard viert lustrum met diverse activiteiten

Zoetermeer, 8 oktober 2014

 

ALPHEGA APOTHEEK MIDDELWAARD VIERT LUSTRUM MET DIVERSE ACTIVITEITEN

Donderdag 9 oktober en zaterdag 11 oktober gezondheidsmarkt

 

Alphega apotheek Middelwaard in winkelcentrum Meerzicht bestaat op 12 oktober 5 jaar. Om dit lustrum te vieren, organiseren zij deze maand twee gezondheidsmarkten.

 

Angel Sellier, apotheker van Alphega apotheek Middelwaard: "Zonder het contact en de samenwerking met onze klanten beleven wij geen plezier in ons werk. Dus allereerst willen we hen bedanken voor de goede samenwerking in de afgelopen 5 jaar."

 

Lustrum

"Op 12 oktober 2009 openden wij onze deuren," vertelt Angel. "Vanaf dat moment stonden de patiënten en de zorg om hun gezondheid bij ons centraal. Met passie voor ons vak en respect voor de klant stonden wij vanaf dag één voor hen klaar. En met plezier!"

Het kleine, energieke team waar Alphega apotheek Middelwaard ooit mee begonnen is – toen nog als Kring-apotheek – is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot team met ieder zijn eigen specialisatie als achtergrond. Angel: "We zijn er trots op dat we zo hard zijn gegroeid en dat kon natuurlijk alleen maar als onze service bij onze klanten in goede aarde viel. Daar doen we erg ons best voor!"

 

Donderdag 9 oktober Reuma-gezondheidsmarkt (locatie: Hoofdbibliotheek Zoetermeer)

In het kader van WereldReumaDag op donderdag 9 oktober organiseren Alphega apotheek Middelwaard en de Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o een Reuma-gezondheidsmarkt van 19.30 tot 21.30 uur in Hoofdbibliotheek Zoetermeer. Men kan de bibliotheek betreden via de Engelandlaan 502. Om 20.00 uur geeft Mevrouw H. Gillet-van Dongen, reumatoloog van het Lange Land Ziekenhuis, een presentatie over de meest actuele zaken op het gebied van reumabehandelingen. Tijdens deze Reuma-gezondheidsmarkt zijn diverse zorgverleners aanwezig. Er kan persoonlijk advies gevraagd worden aan een reumatoloog, apotheker, reumaverpleegkundig, fysiotherapeut, manueel therapeut, diëtist, pedicure en aan de verkoper van reumahulpmiddelen. Ook de Osteoporose Vereniging Den Haag is op deze Reuma-gezondheidsmarkt vertegenwoordigd.

 

Zaterdag 11 oktober gezondheidsmarkt (locatie: winkelcentrum Meerzicht)

De gezondheidsmarkt op zaterdag 11 oktober, tussen 10.00 uur en 14.00 uur, staat in het teken van het lustrum van Alphega apotheek Middelwaard. Om de feestvreugde te delen, is de apotheek aanwezig bij de gezondheidsmarkt in Winkelcentrum Meerzicht. Op deze manier kan men op een leuke manier kennismaken met Alphega apotheek Middelwaard. Op deze gezondheidsmarkt kunt u terecht voor een voetencheck uitgevoerd door de pedicure van de apotheek, een gratis bloeddruk- of bloedsuikermeting, een cholesterolmeting tegenbetaling van € 12,50 en veel handige tips op het gebied van verschillende aandoeningen.

 

Tot ziens

Alphega apotheek Middelwaard viert hun lustrum graag met u! Kom ook naar de gezondheidsmarkt op donderdag 9 oktober of zaterdag 11 oktober? De toegang is gratis. Angel: "Wij verwelkomen iedereen graag op de gezondheidsmarkten én daarnaast uiteraard in onze apotheek voor het verstrekken van medicijnen en professioneel advies. Onze ambitie is om aan nóg meer klanten onze serviceverlening te kunnen bieden en we hopen dat samen met hen te bereiken. Tot ziens in Alphega apotheek Middelwaard!"

 

Openingstijden

Alphega apotheek Middelwaard is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angel Sellier, apotheker Alphega apotheek Middelwaard op telefoonnummer 079-3230010.