Skip to content

Link to accessibility

Banner nieuws

Experience Day 'Be Inspired' 2015

Experience Day 'Be Inspired' 2015 zeer succesvol.

Zaterdag, 7 november was het zover! Bijna 1.200 Boots en Alphega collega's waren op de been voor de zeer geslaagde Experience Day 'Be Inspired' 2015 in de Efteling. Met sterke presentaties, prikkelend entertainment, veel stands van leveranciers en veel leuke dingen om te doen, was er voor ieder wat wils!

Plenair programma

Het doel was om voor de deelnemers (apothekers en hun teams) een bijzondere en inspirerende dag te organiseren. Het plenaire programme met presentaties, bracht de deelnemers enerzijds langs de merken van Boots en Alphega en anderzijds naar de klantbenadering nu en in de nabije toekomst. Tot slot was er een spetterende afsluiting waarbij de illusionisten Rob & Emiel op unieke wijze hebben laten zien dat zelfs het onmogelijke mogelijk blijkt te zijn.

Experiencepleinen

Vervolgens was het dringen geblazen bij de talrijke beursstands van verschillende leveranciers om zo meer te leren over producten, medische (be)handelingen en diensten. De stands zagen er prachtig uit; wij zijn alle sponsoren en standbemanning zeer dankbaar!

Awards uitgereikt

Ook zijn er  Service, Consumenten benadering en Communicatie, en Klanten awards uitgereikt aan Alphega en Boots apotheken.

 EORTC Loterij

Gedurende het hele jaar besteedt Alliance Healthcare aandacht aan het EORTC (European Organisation for Research and Treatment of Cancer), de Europose organisatie waar wij ons aan hebben verbonden. Het geld dat aan hen wordt gedoneerd wordt besteed aan onderzoek en behandeling van kanker.

Reacties

We hebben een hoop enthousiaste reacties ontvangen. Een greep daaruit:Anchor

"Zeer inspirerend ochtendprogramma, mijn hele team had hierbij aanwezig moeten zijn! Als nuchtere, behoudende apotheker binnen gekomen, maar in de loop van de ochtend steeds meer gaan geloven dat alles mogelijk is. Tijdens de lunch bleek hoeveel er op een 'klein' oppervlak gepresenteerd kan worden, met voor elk wat wilts'

"Geslaagde dag en goed georganiseerd!"

"Het was een bijzonder inspirirerende dag, we hebben als team genoten!"

De reacties van de verschillende standhouders, sponsoren  en de apothekers en hun teams nemen we zeker mee naar de organisatie van een nieuwe formule dag. De basis voor een volgende Expierence Day is gelegd!