Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor het warehouse in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste duizendpoot voor de functie van

Medewerker Planning & Support
(36 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als medewerker Planning en Support ben je de spil van de personeelsplanning in het Warehouse van Den Bosch. We verwachten van jou de volgende werkzaamheden: het plannen van personeel van het warehouse, contacten onderhouden met uitzendbureau's, forecasten, motiveren en instrueren van nieuwe medewerkers, administreren van vakanties, verzuim en andere zaken die nodig zijn om een goede planning te maken en het maken van rapportages voor het management.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om veel verschillende type werkzaamheden te doen. Kenmerken van diegene die we zoeken zijn secuur, veelzijdig, stressbestendig, vermogen om te kunnen analyseren en goed in communicatie. Je voelt je thuis in een ondernemende, commerciële, ambitieuze organisatie. 

Ervaring op dit gebied is een pre, maar niet noodzakelijk. Als je in staat bent om de bovengenoemde persoonlijke eigenschappen te combineren met het onderstaande niveau, kan dit ook een mooie, leerzame eerste baan zijn.

Daarnaast beschik je over:

- Een afgeronde opleiding op MBO+/ HBO niveau;
- Ca 1-2 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een grote, dynamische organisatie;
- Kennis van office pakketten
- Kennis van de Engelse taal
- Affiniteit met de farmaceutische markt

Je rapporteert aan de warehousemanager Den Bosch. 

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende button: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Theo Schoenmakers (manager Outbound Den Bosch) op telefoonnummer 06 - 25356526.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!