Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling replenishment in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte..

Medewerker master data management
(20 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als medewerker master data management ben je verantwoordelijk voor het zorgdragen van een actueel en accuraat master databestand voor zowel klanten, leveranciers als artikelen.

Hierbij horen de volgende kerntaken en verantwoordelijkheden:

 • Het volgens de geldende procedure vastleggen, wijzigen en bewerken van zowel intern als extern aangeboden gegevens.
 • Verwerken van prijs en -inkoopinformatie in het systeem
 • Het toekennen en/of aanvullen van specifieke artikelgegevens aan de aangeboden gegevens.
 • Opbouwen van gegevensbestand over (inkomende) nieuwe producten.
 • Het controleren van bestandsgegevens met de in de branche geldende gegevens, waarbij de bestanden van de Z-index en ZorgDAS leidend zijn.
 • Het verrichten van invoercontroles door het vergelijken van o.a. overzichtslijsten en artikelgegevens, indien nodig doorvoeren van correcties.
 • Het oplossen van onvolkomenheden in bestanden en het doorgeven van fouten in bestanden aan verantwoordelijke, zowel intern als extern.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste medewerker masterdata management. Je bent klantgericht en bent sterk in het communiceren op verschillende niveaus en disciplines. Je werkt accuraat en bent in staat teneinde analyses te kunnen maken en besluiten te nemen op het gebied van commercie en productie. Hiervoor heb je ‘can do' mentaliteit en een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit nodig. Je voelt je thuis in een ondernemende, commerciële, ambitieuze organisatie. 

Daarnaast beschik je over:

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • 1-3 jaar logistieke werkervaring 
 • Kennis van supply chain modellen en automatisering (ERP systemen) 
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal is een vereiste

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de Replenishment manager Joop van Hoften op telefoonnummer 06 - 46 11 04 99.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!