Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Binnen het Finance Shared Service Centre op de afdeling Accounts Payable te Veghel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige collega

Medewerker accounts payable
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Als medewerker Accounts Payable ben je verantwoordelijk voor het verwerken van financiële inkoopdocumenten conform vastgestelde procedures. Je zorgt ervoor dat tijdig de juiste en volledige informatie beschikbaar is, en een optimale betaalbaarstelling wordt gerealiseerd.

De belangrijkste kerntaken en verantwoordelijkheden van je zijn:

- Ontvangen post, beoordelen en sorteren ontvangen nota's en aanmaningen. Aanvullend het scannen en coderen op basis van bedrijfspolicy en fiscale wet- en regelgeving van de facturen. Aan de hand van het kostenplaatsenoverzicht en gemaakte afspraken de facturen in de digitale flow brengen ter controle en goedkeuring. Beheren en opvolgen van de facturen in circulatie en zorgdragen voor het overzetten naar het ERP systeem
- Controle van handelsfacturen met de geregistreerde levering in het logistieke systeem
- Zorgdragen dat de vereiste autorisatie en bedrijfspolicy wordt gevolgd
- Proactief benaderen van leveranciers in geval van onjuiste facturen en voorstel geven tot verbetering
- Correct te woord staan van interne en externe klanten, die inlichtingen inwinnen over openstaande facturen en betalingen, alsmede beheren van de algemene mailbox crediteuren
- Proactief zorgdragen en bewaken dat vorderingen op crediteuren z.s.m. worden afgewikkeld en zo een actieve bijdrage spelen in het bereiken van de cashflowdoelstellingen
- Aanmaken betaalbatches
- Aanmaken handmatige betaalopdrachten en opdrachten controleren met onderliggende geautoriseerde stukken
- Input leveren voor periodieke crediteurenrapportages ten behoeve van Monthly Control Pack

Wie zoeken wij?

Je bent gedreven in je vak, enthousiast en je durft initiatief te nemen. Je bent proactief, stressbestendig, nauwkeurig en je staat stevig in je schoenen. Je hebt oog voor details en je bent gericht op het voorkomen van fouten.

Daarnaast beschik je over:

- MBO+ werk- en denkniveau richting crediteurenadministratie of vergelijkbare opleiding
- Kennis en ervaring met SAP zoals invoice matching
- Ervaring met Excel en Outlook, OpenText is een pré
- Teamplayer
- Goed cijfermatig onderlegd

Ben je geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende button:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Mohamed Tajrasti (Team leader Financial Control) op het telefoonnummer 06- 51691911.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!