Skip to content

Link to accessibility

Voor de afdeling communicatie op ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Marketeer
(40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
W
ie zoeken wij?
Geïnteresseerd?

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een onderzoekende, inspirerende nieuwe collega die in staat is om zijn/haar eigen ideeën te implementeren.

Je komt terecht in een dynamische baan in een sterk veranderde zorgmarkt. Je bent een netwerker die het leuk vindt om in een compact marketing team samen te bouwen aan de verdere ontwikkeling van de positie van ons bedrijf in de farmaceutische markt en je vindt het leuk om samen met de interne business leaders en externe klanten oplossingen te ontwikkelen voor strategische en operationele vraagstukken.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

- Het ontwikkelen en uitvoeren van marketing en communicatie plannen
- Propositie ontwikkeling voor de zakelijke en consumenten markt
- Het uitvoeren van een markt- en concurrentieonderzoek.

Wie zoeken wij?

Als marketeer beschik je over de nodige marketing en communicatie skills. Je bent in staat om zelfstandig te werken binnen een landelijke organisatie met een internationaal netwerk.

Daarnaast beschik je over:
- Een afgeronde HBO opleiding richting marketing/communicatie.
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortelijke functie als marketeer.
- aantoonbare werkervaring op het gebied van strategische en operationele marketing voor zakelijke- en consumenten klanten.
- Kennis en ervaring van online marketing en social media is een pré.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast heb je bij voorkeur kennis en ervaring in de zorgmarkt en ervaring in het samenwerken met zelfstandig ondernemers.

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een uitermate boeiende en veranderende markt; een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatieknop.

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Wilko Thijssen (Marketing manager) via telefoonnummer 088 1040386.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!