Skip to content

Link to accessibility

Voor onze afdeling HR in Veghel en 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

Manager Arbeid & Organisatie
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Wat verwachten wij van jou?

- Je werkt aan uitdagende en interessante vraagstukken op het gebied van Arbeid en Organisatie.
- Je onderzoekt gewenste en aanwezige organizational capabilities en ontwikkelt vanuit de eigentijdse visie effectieve interventies om de kwaliteit van leiderschap, organisatie, arbeid en bezetting telkens te verbeteren. Op het gebied van Organisatie(verbetering en ontwikkeling) coördineer jij dossiers inzake verandermanagement, optimalisering workforce, opvolging en labour cost, organisatie-inrichting en procesoptimalisatie, job-carving, leiderschap- en teamontwikkeling, performancemanagement en human resource development.
- Je zoekt naar passende ontwikkel-/opleidingsactiviteiten en zorgt voor de uitvoering daarvan.
- Je bent verantwoordelijk voor verdere uitbouw en beschikbaarheid van managementstuurinformatie (HR analytics) en HR systemen.
- Je geeft als meewerkend voorman/vrouw leiding aan een adviseur arbeidszaken en een adviseur HR analytics.
- Je rapporteert aan de directeur HR.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste en gedreven professional op het gebied van management en organisatie met minimaal 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur bij een organisatie die voorop loopt in het HR-land, als beleidsmaker en uitvoerder. Je bent bekend met de nieuwste oplossingen en trends in de markt van HR, management, organisatie en efficiency. Je bent contactueel sterk, weet gemakkelijk een netwerk te bouwen en mensen te overtuigen.

Je hebt een afgeronde relevante WO opleiding zoals bedrijfskunde, arbeid & organisatie psychologie, of vergelijkbaar. Je bent een stevige gesprekspartner met impact op alle niveaus in de organisatie. Je bent analytisch sterk, gestructureerd, conceptueel, netwerkbouwer én hands-on. Je hebt helikopter view, inzicht, gevoel voor mensen en communiceren. Je houding is: Get the job done!

Je gaat voor innovatie, verbeteringen  en resultaten, altijd op basis van gedegen (kwantitatieve) onderbouwing. 

Vanuit de company en functie zijn de volgende competenties van belang:
- zelfstandig, resultaatgericht, leidend tot duidelijke besluitvorming in complexe omgeving
- probleemoplossend vermogen, veranderingsgezind met een pro actieve instelling
- organisatiesensitiviteit, lerend handelen vanuit de persoonlijke kracht met tact, integriteit en trefzekerheid

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een uitermate boeiende en veranderende organisatie en markt; een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de button 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Olga 't Jong (HR manager) op 06-46432410.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!