Skip to content

Link to accessibility

Voor onze Sales afdeling in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte

Manager acquisitie
(40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Houd jij van het creëren van kansen, netwerk je graag, en kick je op succesvolle acquisitie trajecten? Wil jij jouw skills inzetten in een dynamische en complexe markt bij een gerenommeerd internationaal bedrijf? Solliciteer dan naar deze interessante positie.

Wat verwachten wij van jou?

Na een hands-on inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van jouw  acquisitieplan voor  openbare apotheken in Nederland. Hierbij zijn de kaders van het salesplan en marktontwikkelingen richtinggevend en werk je nauw samen met de APDP account managers. In deze functie ligt de focus op acquisitie. Je bent gewend zelfstandig te werken aan een vooraf afgestemd aan doel.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze young professional met een commerciële drive die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. De ideale kandidaat beschikt over een bewezen en succesvolle saleservaring. Specifiek in het planmatig aanpakken van acquisitietrajecten (waaronder complexe DMU's). Ervaring binnen de farmaceutische branch is een pré maar zeker niet noodzakelijk.

Daarnaast beschik je over:

- Een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
- Sterke commerciële en analytische vaardigheden;
- Ervaring in samenwerking met zelfstandige ondernemers  is een pré;
- Goede netwerkvaardigheden.
- Skills om planmatig te werken

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een uitstekend salaris.

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie t.a.v. Bart van der Sangen (Manager Sales) aan ons versturen via onderstaande sollicitatie knop:

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart van der Sangen op het telefoonnummer 088-1040342.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!