Skip to content

Link to accessibility

Voor ons distributiecentrum in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Logistieke medewerker C

Jouw functie:

Je bent samen met een team van logistieke medewerkers verantwoordelijk voor de goederenstroom in het magazijn. Hierbij horen werkzaamheden die betrekking hebben op ontvangst, opslag, verzamelen en gereed maken voor transport van goederen volgens de normen van GDP en de werkinstructies,  zodanig dat aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen wordt voldaan.

Je werkt met een team van enthousiaste collega's.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Het coördineren van het team en werkzaamheden in een specifieke magazijn area.
 • Het controleren en/of verzamelen van inkomende en uitgaande orders op compleetheid en aanwezigheid van de benodigde gegevens;
 • Het aanvullen van artikelen op aangegeven locatie, rekening houdend met het vervaldatumsysteem zodat voorraden gereed liggen voor het verzamelen van de orders;
 • Het verzamelen van orders op routevertrektijd, rekening houdende met o.a. vervaldata en chargenummers.
 • Het signaleren en registreren van afwijkingen of beschadigingen.
 • Het werken conform werkafspraken en in lijn met de veiligheids- en kwaliteitseisen
 • Het signaleren van afwijkingen en kansen voor verbetering en voorstellen doen ter verbetering van processen en werkafspraken.

Wie zoeken wij?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Logistieke ervaring is een pré
 • Vaardigheden als accuraat, efficiënt, orde/netheid, samenwerken, zelfstandigheid en inzet/betrokkenheid;
 • Affiniteit met een geautomatiseerd verzamelsysteem;

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hans ter Voorde s op telefoonnummer 06-52055001.

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!