Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor Stephar B.V. in Krimpen aan den IJssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte

Kwaliteitsmedewerker operations
(28 - 32  uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als Operations Support employee controleer je de te verwerken en verwerkte farmaceutische artikelen en bijbehorende informatie zodanig dat aan de werkinstructies en kwaliteitsnormen (GMP & GDP) wordt voldaan.

Wie zoeken wij?

Je bent in staat om verbanden te leggen tussen gegevens en bedenkt alternatieve oplossingen en geeft de consequenties hiervan aan.

Je kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatieven, je bent accuraat en hebt een probleemoplossend vermogen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over:

•             MBO/HBO werk- en denkniveau.

•             Kennis van kwaliteitsnormen (GMP & GDP). 

•             Goede beheersing van het Microsoft officepakket;

•             Relevante werkervaring.

•             Planmatig werken

•             Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jurgen de Bruijn op telefoonnummer 06-52001641.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!