Skip to content

Link to accessibility

Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving, bij een internationaal bedrijf waar jij het verschil kan maken voor klanten én patiënten? Ben jij een high potential die een brugfunctie vervult tussen ontwikkelingen bij de klant, in de farmaceutische industrie en supply chain? Dan Is Alliance Healthcare op zoek naar jou.

Voor Alloga in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte.

Key Accountmanager

(40 uur)

 

Je bent voor een groot deel van je tijd bezig de diensten van de unit Manufacturing Services te managen bij key accounts. In eerste instantie met name logistiek gericht en met focus op onze klant Pfizer. Daarnaast ben je actief binnen het overige klantenbestand van de unit Manufacturing Services in samenwerking met de commercieel manager, de businessunit manager en de collega's van business development.

Wat verwachten wij van jou?

 

Je bent handig met systemen en rapportages. Daarnaast bestaat je takenpakket uit:

 • Het managen van een klein aantal key accounts;
 • Analyseren van mogelijkheden en de toegevoegde waarde van de business van bestaande klanten;
 • Vervullen van een brugfunctie tussen Commercie, Operatie/CS, Finance en Quality;
 • Verantwoordelijkheid nemen voor je accounts op basis van een servicegerichte houding;
 • Support aan managing director bij account gerelateerde vraagstukken;'
 • Toetsen en bijsturen van accounts op naleving van gemaakte (contract)afspraken;
 • Doorontwikkelen van logistieke concepten binnen de organisatie en de organisatie van de key accounts;                                                                                                                                                     
 • Opbouwen en onderhouden van een professioneel intern/extern commercieel netwerk;
 • Realiseren van gestelde doelen in jaarplan.

Wie zoeken wij?

 

Wij zijn op zoek naar een collega met een onderscheidend communicatietalent, leiderschap op basis van overtuigingskracht, expertise en een gevoel voor complexe processen. Je bent een interne en externe relatiebouwer, teamplayer met goed gevoel voor commerciële belangen. Je bent pro-actief en niet bang om uitdagingen op te pakken of de status quo ter discussie te stellen. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde WO-opleiding;
 • Circa 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke accountmanagement, ervaring in een logistieke organisatie is een must;
 • Affiniteit met de farmaceutische branche is een pre;
 • Affiniteit met data en IT;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket, met name Excel en Power Point;
 • Daarnaast beschik je over onderstaande competenties:
 • Communicatief vaardig
 • Resultaatgericht
 • Probleemoplossend vermogen
 • Overtuigingskracht

Wat bieden wij?

 

Alliance Healthcare biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, telefoon en laptop.

Ben je geïnteresseerd?

 

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen d.m.v. de volgende button

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thomas Morshuis (Business unit manager Alloga) op het telefoonnummer 06-48699154 of per mail via Thomas.morshuis@alliance-healthcare.nl.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!