Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling IT business solutions op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een

IT Developer
(40 uur)

Wij zoeken een ervaren IT Developer die de toegewezen applicatiegebieden mede ontwikkelt en optimaliseert. Hierbij is het de verantwoordelijkheid van de IT Developer dat de applicaties voldoen aan de eisen van gebruikers, dat de applicaties optimalisatie van ondersteunde commerciële, logistieke –, zorg - en financiële processen bevorderen, dat zij optimaal functioneren en continu beschikbaar zijn. Centraal hierin staat een groeiende focus op de belangen en de behoeftes van de zorgconsument.

Buiten het verantwoordelijkheidsgebied vallen netwerk & hardware.

Wat verwachten wij van jou?

Als IT Developer ben je bezig met het ontwikkelen en bouwen van nieuwe functionaliteiten en aanpassingen in bestaande applicaties, dit aan de hand van opgestelde technische specificaties, en de documentatie hiervan. Tevens verzorg / ondersteun je bij implementaties en draag je de nieuwe of gewijzigde programmatuur over aan IT-collega's.

Je bent tevens troubleshooter bij complexe en specialistische problemen en knelpunten waarbij dit in nauwe samenwerking met IT Application Specialisten geschiedt.

Je neemt deel aan projecten en levert vanuit jouw vakinhoudelijke deskundigheid een bijdrage aan vernieuwing- en implementatie trajecten.

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, je bent initiatiefrijk en je beschikt over analytisch vermogen. Je hebt c.a. vijf jaar relevante werkervaring en ervaring met ontwikkeling / support van systemen, bij voorkeur bij / gerelateerd aan apotheken en je hebt kennis van de farmaceutische branche. Je bent gedreven in je vak en je hebt de ambitie om hierin door te groeien.

Je kunt in een team samenwerken en je bent goed in het bouwen en onderhouden van relaties.

Verder ben je proactief, stressbestendig en sta je stevig in je schoenen. Kennis en ervaring met development tools als, vooral, Oracle incl. APEX en PL/SQL, Microsoft  (o.a. Visual Basic), met webontwikkeltechnologieën (Angular JS, PHP, MVC, Java, Liferay, Magento) als voor mobile solutions, en diverse technieken van data transfer is een voorwaarde.

Je vindt het een uitdaging om met een breed scala aan technologieën bezig te zijn.

Ervaring met Agile werken is een pre.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende button:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen van de Sant (Manager business solutions) op telefoonnummer 0881040724.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!