Skip to content

Link to accessibility

De Boots Apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met de Boots apotheek op in. De Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots 59 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Wij zijn op zoek naar een collega voor de functie van

Internal auditor / Apothekersassistent(e)
(18 - 24  uur)

Ben je geïnteresseerd in een combibaan? Wil je naast je reguliere werkzaamheden als apothekersassistent(e) bijdragen aan het verbeteren  van de werkprocessen en het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn van medewerkers? Kun jij goed zelfstandig en in teamverband werken? Ben je geïnteresseerd in ISO, HKZ normering en vigerende wet- en regelgeving ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als internal auditor ondersteun en begeleid je de organisatie bij het behoud van het HKZ keurmerk. Je faciliteert externe audits door DEKRA, voert interne audits uit bij de Boots apotheken in de regio en controleert of de afgesproken werkwijzen worden nageleefd. Je zorgt voor een goede verslaglegging, rapporteert de resultaten en brengt verbeteradviezen uit aan het (regio) management. Je ondersteunt bij het aanpassen van geldende procedures en richtlijnen.

Daarnaast verricht je als apothekersassistent(e) werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

Wie zoeken wij?

Je bent analytisch, hebt kennis van kwaliteitssystemen en beschikt over auditvaardigheden. Je bent communicatief sterk, hebt impact en overtuigingskracht. Om succesvol te kunnen zijn in deze functie acteer je op HBO werk- en denkniveau. Het diploma apothekersassistent(e) is een vereiste.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat dan jouw handen over het toetsenbord vliegen voor een goede motivatiebrief en cv. Wie weet heb jij dan binnenkort deze baan als Internal auditor en apothekersassistente te pakken!

Reageer door jouw cv en motivatie te sturen middels de sollicitatiebutton:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Koen Rombouts (QA Manager) op telefoonnummer 06-39000658.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!