Skip to content

Link to accessibility

Voor ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte:

Implementation coordinator care concepts
32-40 uur

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Wat verwachten wij van jou?

Als implementation coordinator care concepts ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de bestaande en het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten. Het is jouw taak om de zorgconcepten en services ingebed te krijgen in de farmaceutische patiëntenzorg van onze apotheken, op het gebied van niet-recept gebonden zorgactiviteiten, alsmede op het gebied van preventie en op het vlak van Health en Beauty.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die beschikt over dedication en ownership. Je bent verantwoordelijk van het ontwikkelen, implementeren van  (betaalde) zorgconcepten voor de consument op gebied van lifestyle, preventie en screening. Je hebt in deze rol een nauwe samenwerking met de collega's binnen formulemanagement en customer support om het welzijn en welbevinden van onze klanten te verhogen. Verder ben je instaat op te werken op basis van een duidelijk jaarplan en business cases.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over een:

HBO werk- en denkniveau.

Heb je een hands-on mentaliteit, ben je kwaliteitsbewust en heb je ervaring met klantonderzoek.

Je bent zowel mondeling als communicatief vaardig, kunt goed projectmatig werken en beschikt over commerciële verkoopvaardigheden.

In deze functie is het verder belangrijk dat je goed kunt plannen & organiseren, je kunt bouwen en onderhouden van relaties, en je beschikt over overtuigingskracht en resultaatgerichtheid.

Affiniteit met apotheekbezoeken, EHealth en Webinar toepassingen.

Ervaring in de farmaceutische dienstverlening en/of diploma apothekersassistente, farmaceutisch consulente is een pré.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende sollicitatieknop:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Khadija Abdellaoui of Danny Huisman op telefoonnummer 088-1040306 / 088-1040427.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!