Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente zorgmarkt. Authenticiteit, initiatief en commercialiteit zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte.

Implementation coordinator care concepts
24 uur

Wat verwachten wij van jou?

Als implementation coördinator care concepts ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de bestaande en het ontwikkelen van nieuwe zorgdiensten- en zorgprogramma's. Het is jouw taak om deze services en programma's te implementeren in de farmaceutische patiëntenzorg van onze Boots apotheken en bij de aangesloten Alphega apotheken. De services betreffen niet-recept gebonden zorgactiviteiten, preventiediensten en programma's met de farmaceutische industrie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die beschikt over doorzettingsvermogen, initiatief en die verantwoordelijkheid durft te nemen. Je bent verantwoordelijk van het ontwikkelen, implementeren van (betaalde) zorgconcepten voor de consument op het gebied van therapie optimalisatie, lifestyle, preventie en screening. Verder ben je in staat om te werken op basis van een duidelijk jaarplan en business cases.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie vragen wij:

• HBO werk- en denkniveau
• Je bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig
• Je bent een teamplayer, je beschikt over overtuigingskracht en bent resultaatgericht
• Je hebt een hands-on mentaliteit, bent kwaliteitsbewust
• In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt plannen & organiseren
• Je bent in staat om relaties te bouwen en te onderhouden
• Je hebt affiniteit met E-Health- en Webinar toepassingen
• Je hebt ervaring in de farmaceutische dienstverlening
• Een diploma farmaceutisch consulente of farmakundige is een pré.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Daphne van Wissen op telefoonnummer 06-27149601.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!