Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling Human Resources op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

HR business partner
(40 uur)

Wat verwachten wij?

Als HR business partner ondersteun je het management en adviseer je op het gebied van personele en organisatorische vraagstukken. Sterker nog - je toont je eigenaar van alle aspecten die te maken hebben met organisatie en bezetting. Je bent vraagbaak, adviseur, coach én een stevige gesprekspartner voor het management; je bent sparringpartner met impact voor jouw gehele bedrijfsonderdeel. Je bent verantwoordelijk voor een optimale formatieplanning, performance management en talent ontwikkeling in samenwerking met het management. Dit resulteert in een betrouwbare personeelsbezetting. Op die manier lever je een belangrijke bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. In deze rol geven we je veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor de implementatie, uitvoering en bewaking van het HR beleid.

Tevens werk je aan een optimale(re) HR ondersteuning van diverse organisatieonderdelen. Gedurende het eerste (half)jaar richt jij je gedeeltelijk ook op administratieve zaken betreffende de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Dit is nodig omdat de HR-backoffice met onderliggende (transactionele) processen zich in transitie bevindt naar verdere professionalisering en automatisering. Na dit eerste (half)jaar richt jij je volledig op HR business partner werk.

Tot slot durf je vooruitstrevende ideeën over het HR beleid in te brengen en deze te vertalen naar  nieuwe concepten en aanpakken. Daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie. Binnen het HR team krijg je als ‘trekker' de verantwoordelijkheid voor een HR thema recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hierbij werk je nauw samen met je andere HR collega's.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten van (minstens) HBO werk- en denkniveau, een professional met minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een dynamische en ‘stretchy'  internationale organisatie, gefocusseerd op continue ‘rightsizing' en optimalisatie van de organisatie. Relevante werkervaring op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment is een pré.

De volgende competenties zijn van belang:

- Bouwen & onderhouden van relaties, werken vanuit netwerken en "high social confidence"
- Zelfstandig, resultaatgericht, leidend tot duidelijke besluitvorming in complexe omgeving
- Probleemoplossend vermogen, hands-on, veranderingsgezind met een pro actieve instelling
- Organisatiesensitiviteit, lerend handelen vanuit persoonlijk leiderschap met impact, respect, integriteit en trefzekerheid
- Strategisch & conceptueel denken, gebaseerd op kennis en intellectuele kracht

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een uitermate boeiende en veranderende markt; een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink:

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Monica Verbugt via telefoonnummer 06-18192961.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!