Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdeling HR in Veghel en 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

Adviseur compensation & benefits
(32 - 40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Wat verwachten wij van jou?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van vernieuwend arbeidsvoorwaardenbeleid organisatiebreed, met het oog voor moderne arbeidsverhoudingen,  aansluitend op de bedrijfsstrategie en gebaseerd op economische, maatschappelijke en branche ontwikkelingen.

Je vertaalt de externe en interne ontwikkelingen in cijfermatig onderbouwde beleidsadviezen over pensioenen, beloning, arbeidsvoorwaardelijke regelingen (cao's en eigen Arbeidsvoorwaardenregeling), sociale zekerheid zaken, Arbo, OR- en vakbondsaangelegenheden; dit zowel voor de totale onderneming als specifieke doelgroepen. De beleidsadviezen werk je uit in operationele regelingen en procedures, zorgt voor draagvlak en algemene, c.q. individuele informatievoorziening.

Je neemt voorbereiding van diverse arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen voor je rekening. Ook HR projecten op het gebied van ontwerp van beloningssystematiek, functiewaardering, harmonisatie van diverse arbeidsvoorwaardelijke regimes, arbeidsongeschiktheid, opzet nieuw HR handboek ed zijn substantieel onderdeel van jouw rol.

Je ziet toe op juiste toepassing van de arbeidsvoorwaardelijke regelingen en wet- en regelgeving binnen de totale organisatie, en adviseert jouw HR-collega's en lijnmanagement daaromtrent.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste HR professional met minimaal 5 jaar relevante ervaring een vergelijkbare rol. Je hebt een afgeronde WO opleiding richting bedrijfskunde, rechten of economie. Je bent stevige gesprekspartner op alle niveaus in de complexe internationale organisatie; analytisch, conceptueel, pro-actief, kritisch, resultaatgericht, gestructureerd én hands-on. Je hebt aandacht voor processen en uitvoering. Je beschikt over goede kennis van Excel.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een uitermate boeiende en veranderende markt; een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de button 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Olga 't Jong (HR manager) op 06-46432410.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!