Skip to content

Link to accessibility

 

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

 

Voor ons Shared service center binnen de afdeling Finance van ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren.

General Ledger Accountant

(40 uur)

 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de boekhouding en het administratieve proces voor wat betreft grootboek en subgrootboeken, zodanig dat de administraties actueel zijn en voldoen aan de wettelijke bepalingen en ondernemingsvoorschriften. Daarnaast zorg je voor adequate controles.

Hierbij moet je denken aan:

 • Het toezien op werkzaamheden met betrekking tot de (sub)grootboekadministratie, het beoordelen van informatie, resultaten etc. en het opsporen en oplossen van onvolkomenheden;
 • Het beheren van de vaste activa administratie, bewaken van investeringen, berekenen van afschrijvingen en het verzorgen van doorbelastingen;
 • Zorgdragen voor het opstellen van reserveringen en het opstellen en bespreken van balansspecificaties, eventueel aanbrengen van correcties, tijdig signaleren van risico's;
 • Zorgdragen voor het opstellen van resultatenrekening, balans, kengetallen en beknopte toelichting, zodanig dat een getrouw beeld wordt gegeven van de gerealiseerde resultaten;
 • Verzorgen van BTW aangiften;
 • Verzorgen van resultatenrekening, balans, kengetallen en bijbehorende toelichting;
 • Bewaken van financiële normen en rapporteren van afwijkingen aan de direct leidinggevende.

Wie zoeken wij?

Je bent een echte teamplayer, proactief en stressbestendig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Daarnaast beschik je over:

 • Afgeronde HBO opleiding richting SPD/accountancy
 • Circa 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede kennis van Excel en SAP is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mohamed Tajrasti(Team lead Financial Control) op telefoonnummer 088-1040923.

 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!