Skip to content

Link to accessibility

Kom jij ons team versterken? Voor Boots apotheek Valkenburg te Valkenburg zijn wij op zoek naar een kundige en enthousiaste..

Farmaceutisch manager (32-36 uur)

Wat zijn je werkzaamheden?

Als farmaceutisch manager ben je (onder eindverantwoordelijkheid van de apotheker) verantwoordelijk voor de operationele aansturing van alle medewerkers in de apotheek (inclusief kostenbeheersing en personeelsmanagement). Ook draagt de farmaceutisch manager bij aan het mede bepalen van het apothekersbeleid, zodanig dat wordt bijgedragen aan een kostenbewuste, cliëntgerichte en foutloze dienstverlening.

Je hebt een positieve, constructieve en oplossingsgerichte houding waarmee je het beleid en de koers van de organisatie uitdraagt en mogelijke problemen en vraagstukken tot gewenste resultaten en/of oplossingen brengt.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke en gediplomeerde collega die ons team voor maximaal 36 uur per week komt versterken. Je hebt een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en je hebt kennis van farmacotherapie, de actuele wet- en regelgeving en de CAO. Verder heb je je opleiding aangevuld met managementvaardigheden (op hbo-niveau). Je hebt meerdere jaren ervaring en je bent bereid om je kennis op pijl te houden middels bij- en nascholing.  Belangrijke eigenschappen zijn: stressbestendig, communicatief vaardig, doelgericht en besluitvaardig.

De apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 25 apotheken en het aantal vestigingen breidt zich de komende tijd steeds verder uit.

We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Roger Kuijpers (regiomanager) via onderstaande sollicitatielink:   

Voor meer informatie kun je terecht bij Roger Kuijpers (regiomanager) op telefoonnummer 06 - 15 85 56 83.

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!