Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant, vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Ter vervanging zijn wij voor ons hoofdkantoor in Den Bosch op zoek naar een nauwkeurige, proactieve en enthousiaste

Executive Secretary
(32 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als Executive Secretary bij Alliance Healthcare ben je de directe ondersteuning van de Managing Directeur en een tweetal andere directeuren. Dankzij je ervaring als ondersteuner weet je als geen ander hoe je hen moet ontzorgen. Er wordt veel van je gevraagd en verwacht in deze functie, maar dat is voor jou geen probleem! Je krijgt energie van het werken in een dynamische omgeving en je weet je daar goed staande te houden.

Je bent beschikbaar voor alle vragen, verzoeken en de agenda-planning van het directieteam.

Daarnaast:

- Bewaak je het overzicht in een complexe en dynamische, internationale omgeving;
- Is complex agendabeheer voor jou geen probleem;
- Bereid je stukken voor;
- Notuleer je vergaderingen;
- Handel je proactief e-mails af voor de directie;
- Bewaak jij proactief actiepunten van directie en in opdracht van directie.

Wie zoeken wij?

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een hoge snapsnelheid  alsmede snapvermogen;
- Je bent flexibel en integer;
- Minimaal 5 jaar relevantie werkervaring als Executive Secretary;
- Je bent in staat om zaken aan te pakken, betrokkenheid te tonen en op zoek te gaan naar (betere) alternatieven;
- Je beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
- Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een proactieve werkhouding;
- Je hebt goed ontwikkelde organisatiepolitieke alsmede interpersoonlijke antennes.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV aan ons te sturen middels de volgende link: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Liza Moesman, Executive Secretary op het telefoonnummer 088-1040387.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 470.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!