Skip to content

Link to accessibility

Word jij de nieuwe data support medewerker voor een van de grootste partner voor de farmaceutische zorgketen? Ben jij op zoek naar een baan waar je echt gas wilt geven en gezamenlijk resultaten wilt boeken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Employee knowledge center purchase
(24 uur)

Je komt te werken in een team van ca. 8 personen dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de journey van de klant. Veelal gaat via de mail. Je ondersteunt de afdeling Purchase management bij het realiseren van het purchase- en categorybeleid en de daarbij behorende doelstellingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en contact over het assortiment van de relaties. Je bent de schakel tussen de klant, de leverancier en de interne organisatie.

In de functie moet je erg secuur kunnen werken. Dit doe jij in verschillende ERP systemen waaronder SAP en je werkt veel in Excel. De nodige kennis in het maken van formules en draaitabellen is gewenst. Je vindt het leuk om cijfermatig bezig te zijn en analyses te maken. Daarnaast beoordeel je de uitkomsten en werk je deze uit in een advies.

Een collega van de afdeling gaf het volgende aan: ‘'Ik vind mijn baan erg leuk. Het gaat om een enorm diverse baan waar geen dag hetzelfde is. Het is een leuk team waar ruimte is voor persoonlijke aandacht maar waar ook echt gas gegeven moet worden. We gaan met z'n alle voor een goed resultaat en helpen elkaar waar nodig is.''

Ben jij de inkoop support medewerker die wij zoeken? Heb jij een afgeronde HBO opleiding? En heb jij minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie? Dan komen we graag met jou in contact. Enkele jaren ervaring bij een zorgverzekeraar of een farmaceutische instelling is gewenst.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende button:

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!