Skip to content

Link to accessibility

Verantwoordelijk zijn voor alle online marketing en e-commerce bij Alliance Healthcare Nederland, een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen…. klinkt goed toch? Wij zoeken een vrolijke, ambachtelijke en ambitieuze

E-commerce manager
(32-40 uur per week)

Jouw werkplek

Als e-commerce manager werk jij in het hart van onze organisatie op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Geen werkdag is bij ons hetzelfde, dus je zal jezelf niet snel vervelen! Samen met twee andere collega's, die jij ook functioneel aanstuurt, ben je verantwoordelijk voor onze online marketing. Een uitdagende functie waar je lekker je tanden in kunt zetten..

Jouw taken als e-commerce manager

Als e-commerce manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van de e-commerce propositie en concepten Alliance Healthcare. De focus ligt op het genereren van traffic enerzijds en conversie anderzijds, met als doel om de online omzet verder te laten groeien en onze online kanalen naar een hoger niveau te tillen.

Resultaatgebieden en verantwoordelijkheden:

• Het ontwikkelen van een e-commerce strategie, visie en beleid.
• Het opstellen en uitrollen van strategische plannen voor het vergroten van traffic en de conversie van de diverse online kanalen.
• Voorstellen uitwerken en implementeren m.b.t. de inrichting van de e-commerce omgeving.
• Vertalen van het vastgestelde category- en merkenbeleid naar een e-commerce omgeving.
• Het verzamelen en interpreteren van klantgedrag, bijvoorbeeld over verkopen, klant (surf/klik) gedrag en opstellen van rapportages over de effectiviteit van e-commerce.

Jouw werkgever

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Jouw persoonlijkheid

Je bent iemand die kansen ziet en werkzaamheden snel en efficiënt oppakt. Je bent klantgericht en gaat voor resultaat. Is het druk? Geen punt! Jij zorgt ervoor dat alles goed loopt. We werken in een informele sfeer, maar je moet ook serieus kunnen zijn als het nodig is.

Jouw achtergrond

• Minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen/trainingen op het gebied van e-commerce.
• Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een e-commerce omgeving.
• Persoonlijk leider, met een "can do mentaliteit".
• Een "sales driven" ontwikkelaar en ondernemer.
• Communicatief vaardig en sterk in de relatie.
• Aantoonbare ervaring in conversie optimalisatie binnen een Retail / B2C omgeving.
• Affiniteit met de Health & Beauty branche.
• Aantoonbare ervaring met Google Analytics, SEA en SEO.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Projectmanagement vaardigheden.

Ons aanbod

• Een uitdagende baan binnen een dynamische onderneming
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
• Veel ruimte voor eigen initiatief
• Goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair.

De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf centraal station 's-Hertogenbosch en ligt op enkele minuten rijden van de afslag Engelen (A59).

Waar wacht je op?

Is dit de nieuwe uitdaging die jij zoekt en begin je het liefst zo snel mogelijk? Solliciteer dan snel!

Voor vragen kun je terecht bij Frank Verheijen (Director Health & Beauty) via 06- 28766755. 

Laat jouw handen over het toetsenbord vliegen voor een goede motivatiebrief en cv. Wie weet heb jij dan binnenkort deze baan als e-commerce manager te pakken!

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!