Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de Alcura apotheek op onze vestiging in Meppel op zoek naar een enthousiaste en ervaren

Diëtiste (M/V)
(30 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Wat verwachten wij van jou?

Uit onderzoek blijkt dat 45% van de patiënten, die drinkvoeding krijgt voorgeschreven, al binnen twee weken stopt met de drinkvoeding. Via een begeleidingsprogramma is te achterhalen wat hiervan de oorzaak is en kan met adviezen de trouw in de behandeling vergroot worden.

Je zult de komende maanden starten met ons begeleidingsprogramma waarbij patiënten, die drinkvoeding gaan gebruiken, op een aantal vaste momenten zullen worden opgebeld. Tijdens deze telefonische consulten vraag je het gebruik van de voorgeschreven drinkvoeding na. Bij geconstateerde problemen bij het gebruik hiervan geef je een advies af aan de betrokken apotheek. Je bent hierin van grote waarde voor de apotheek, want zij gaan af op jouw advies. Daarnaast verwerk je alle gesprekken in ons administratieve systeem.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Je bent ondernemend, servicegericht, leergierig en communicatief sterk.

Daarnaast beschik je over:

• Een afgeronde HBO opleiding richting Voeding en diëtetiek.
• Kennis van de diverse drinkvoedingen in de markt en ervaring in het voorschrijven hiervan.
• Ervaring met betrekking tot het digitaal verwerken van gegevens is een pre.
• Zelfstandig
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent woonachtig in de omgeving van Meppel.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende sollicitatiebutton:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annelies de Lange (Alcura Apotheek Manager) op telefoonnummer 088-1040580. 

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!