Skip to content

Link to accessibility

Voor de afdeling Shared Service Center Accounts Receivable op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Debiteurenbeheerder
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste college voor het Accounts Receivable team in het Finance Shared Service Centre van Alliance Healthcare Nederland te Veghel. In een uitdagende functie als debiteurenbeheerder met financieel administratief talent ben je mede verantwoordelijk voor de beschermeling van onze assets en het incasseren van de gefactureerde omzet van onze Wholesale divisie en de Health and Beauty divisie in Nederland. Jouw inspanning levert een bijdrage in verschillende processen zoals: klantacceptatie, facturering, incasso en rapportage.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze financial die het leuk vindt om de verwachtingen te overtreffen. Je beschikt over:

• Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en beschikt over aantoonbare kennis en vaardigheden in het Credit management met minimaal vijf jaar werkervaring;
• Je bent financieel administratief vaardig (bij voorkeur in een grote organisatie);
• Je hebt vaardigheden in MS office met excellente kennis van Excel;
• Je beschikt over kennis van SAP / SAP FSCM;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Sterk analytisch vermogen en je legt verbanden;
• Zelfstandig, communicatief, proactief, positief, leergierig en stress bestendigd;
• Je vindt makkelijk je weg binnen een grote organisatie en je beleeft plezier aan het werken in een teamverband;
• Je bent flexibel in de werktijden;
• Affiniteit met de farmaceutische bedrijfskolom is een pré.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatieknop: 

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Xander Gijsbertsen (manager accounts receivable) via telefoonnummer 06-1164 6347.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!