Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling Shared Service Center Accounts Receivable op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Debiteurenbeheerder
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste college voor het Accounts Receivable team in het Finance Shared Service Centre van Alliance Healthcare Nederland te Veghel. In een uitdagende functie als debiteurenbeheerder met financieel administratief talent ben je mede verantwoordelijk voor de bescherming van onze assets en het incasseren van de gefactureerde omzet van onze Wholesale divisie en de Health and Beauty divisie in Nederland. Jouw inspanning levert een bijdrage in verschillende processen zoals: klantacceptatie, facturering, incasso en rapportage.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze financial die het leuk vindt om de verwachtingen te overtreffen. Je beschikt over:

• Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en beschikt over aantoonbare kennis en vaardigheden in het Credit management met minimaal vijf jaar werkervaring;
• Je bent financieel administratief vaardig (bij voorkeur in een grote organisatie);
• Je hebt vaardigheden in MS office met excellente kennis van Excel;
• Je beschikt over kennis van SAP / SAP FSCM;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Sterk analytisch vermogen en je legt verbanden;
• Zelfstandig, communicatief, proactief, positief, leergierig en stress bestendigd;
• Je vindt makkelijk je weg binnen een grote organisatie en je beleeft plezier aan het werken in een teamverband;
• Je bent flexibel in de werktijden;
• Affiniteit met de farmaceutische bedrijfskolom is een pré.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink:

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Paul Kok (team lead accounts receivable) via telefoonnummer 088-1040208.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!