Skip to content

Link to accessibility

Voor ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte.

DC Manager
40 uur

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?
Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele distributiecentrum, zodanig dat vastgestelde resultaten in het kader van productiviteit, efficiency en operational excellence worden gerealiseerd. 

Je hebt continu aandacht voor verbeteringen, signaleert tijdig problemen en neemt het initiatief dit op te pakken waarbij je rekening houdt met de gevolgen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- Het opstellen van een DC jaarplan
- Goede uitvoering geven aan het HR beleid met betrekking tot in-, door- en uitstroom
- Je bent eindverantwoordelijk voor de leveringsbetrouwbaarheid en de QA van producten en processen binnen het DC
- Je denkt mee aan centrale procesverbetering en bent in staat veranderingen door te voeren

In deze rol geef je direct leiding aan 3 managers en rapporteer je aan de operations director.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe enthousiaste collega met minimaal 5 jaar ervaring in de logistiek en het aansturen van medewerkers. Je beschikt over een minimaal HBO werk- en denkniveau.

Daarnaast heb je de nodige overtuigingskracht om jouw team met de neuzen dezelfde de kant op te krijgen en zich volledig in te zetten voor het gewenste resultaat.

Je beheert de Nederlandse en Engelse taal goed.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de sollicitatieknop

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Janneke Kersten op telefoonnummer 06-14331379.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!