Skip to content

Link to accessibility

Voor onze afdeling Customer Service in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste..

Customer Service medewerker
(24 - 40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?

Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch of schriftelijk  beantwoorden van vragen,  en informatieverzoeken van onze klanten en verstrek je informatie over het productenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt regelen van de orderstroom, spoedorders en behandelen van leveringsklachten. Je support  klanten bij het toe-eigenen van de door de organisatie aangeboden applicaties, zoals bijvoorbeeld www.alliance-healthcare.info. Verder bied je support bij klantgerichte activiteiten en lever je een actieve bijdrage aan de optimalisatie van het rendement voor zowel onze organisatie als de klant.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste teamplayer die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent communicatief sterk en hebt een klachtgerichte en service gerichte werkhouding. 

Daarnaast beschik je over:
- Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma apothekersassistente of een soortgelijke medische achtergrond
- Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
- Kennis van de farmaceutische branche is een pré
- Goede communicatieve en luistervaardigheden
- Je hebt een prettige telefoonstem

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de sollicitatieknop

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ingrid Zweers op het telefoonnummer 088-1040 201.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.