Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdellng E-commerce in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een

Content manager Health & Beauty
(32-40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

In deze functie ga je aan de slag met het optimaliseren van de conversie van de bezoekers van de webshop (nl.boots.com) en website. Je bent positief ingesteld en hebt affiniteit met health en beauty. Je wordt enthousiast van het creëren van wervende content en stelt deze bij op basis van je bevindingen in Google Analytics. Je hebt ervaring met SEO en weet dit in te zetten voor een optimale ranking binnen de search engines. Je wordt verantwoordelijk voor het uitrollen en verder vormgeven van de content strategie. Je bent in staat goed samen te werken met derde partijen (zoals merkleveranciers en bureaus) om samen met hen het maximale uit onze websites te halen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste, pro actieve en resultaatgerichte collega. Je kunt goed zelfstandig werken, je vindt het een uitdaging om te pionieren en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard houd je de ontwikkelingen in het online vakgebied goed bij.

Daarnaast beschik je over:

-              HBO/WO werk- en denkniveau;
-              Proactieve houding en een ‘hands on-mentaliteit';
-              Ervaring met E-commerce en content management;
-              Ervaring met Magento en Photoshop is een pre;
-              Ervaring met Google Analytics (Google webmaster tools) en Google Places is een pre
-              Goede beheersing van het MS office pakket;
-              Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
-              Affiniteit met huidverzorging en gezondheid

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Frank Verheijen (Director Health & Beauty) via onderstaande sollicitatieknop:

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Verheijen (Director Health & Beauty) via het telefoonnummer 06-28766755.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!