Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wij zijn voor Alloga (Nederland) BV, gevestigd in Veghel, op zoek naar een gemotiveerde;

Chauffeur m/v
Oproepbasis / b-rijbewijs                                                                           

Welke op woensdag voorafgaand aan de werkweek te horen krijgt op welke dagen we hem/haar inzetten op een van onze bussen. En daarnaast eventueel inzetbaar is voor het rijden van koeriers op ad-hoc basis.

Alloga, logistiek dienstverlener in de farmaceutische sector, met vestigingen in Veghel en Wijchen is voor hun standplaats in Veghel op zoek naar een gemotiveerde chauffeurs. In deze belangrijke functie ben jij het gezicht / visitekaartje van Alloga, die geen bezwaar heeft tegen vroege begintijden.

Lijkt jou het leuk om dagelijks op weg te zijn met medische goederen, naar groothandels, ziekenhuizen, apotheken waarbij uiteindelijk de patiënt centraal staat? Reageer dan op onze vacature!

Wat bieden wij;

• Bedrijfskleding.
• Een jong wagenpark.
• Goede hulpmiddelen om jou goederen correct af te leveren.
• Salaris conform CAO beroepsgoederen vervoer.
• Reiskosten vergoeding woon-werkverkeer.
• Uitdagende, variërende functie.
• Een leuk team van ca. 15 enthousiaste collega's.

Wat verwachten wij;

• Een pro-actieve, flexibele, accurate teamplayer.
• In bezit van rijbewijs B.
• Ervaring in koerierswerk en koeltransport is een pré.
• Klantvriendelijk & een "can do" mentaliteit.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van cv én motivatie naar ons via onderstaande button

Voor meer informatie over de deze functie kun je contact opnemen met Wesley van Emmerik (transport coördinator) via 06-18289024.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!