Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wij zijn voor Alliance Healthcare (Nederland) BV, gevestigd in den Bosch en Meppel, op zoek naar chauffeurs (30-36 uur);

Chauffeur m/v
B-rijbewijs

Lijkt jou het leuk om dagelijks op weg te zijn met medische goederen, naar groothandels, ziekenhuizen, apotheken waarbij uiteindelijk de patiënt centraal staat? Reageer dan op onze vacature!

Wat bieden wij:

•             Bedrijfskleding.

•             Een wagenpark met bussen.

•             Goede hulpmiddelen om jouw goederen correct af te leveren.

•             Goed salaris conform eigen Arbeidsvoorwaarderegeling.

•             Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.

•             Uitdagende, variërende functie.

•             Een leuk team van ca. 50 enthousiaste collega's.

Wat verwachten wij:

•             Een pro-actieve, flexibele, accurate teamplayer.

•             Beschikbaar tussen maandagochtend 04:00 uur en zaterdagochtend 04:00 uur.

•             In bezit van rijbewijs B.

•             Ervaring in koerierswerk en GDP transport is een pré.

•             Klantvriendelijk & een "can do" mentaliteit.

 

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van cv én motivatie naar ons via onderstaande link

Voor meer informatie over de deze functie kun je contact opnemen met Rudolf Dijkman (transport manager) via 06-55870685.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!