Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Bij Alcura, in nauwe samenwerking met de Alcura apotheek in Meppel, ten behoeve van het onderdeel Medische Hulpmiddelen is een vacature ontstaan voor een

Business manager Medische Hulpmiddelen
(36-40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd? 

Wat verwachten we van jou?

Leiden, coördineren en (mee) uitvoeren van acties ten behoeve van de verdere implementatie en doorontwikkeling van de medische hulpmiddelen business binnen Alcura. Dit houdt onder andere in:

• Op basis van de strategie van Alcura en haar klanten verkennen van kansen voor improved concepten inzake medische hulpmiddelen en uitwerken van kansrijke commerciële ideeën in business case(s).
• Participeren en adviseren in tendertrajecten inzake medische hulpmiddelen.
• Opstellen van projectplannen ter uitvoering van goedgekeurde concepten en leiden van de implementatie en uitvoering
• Omschrijven en planmatig organiseren van de juiste werkprocessen en benodigde ICT ondersteuning ten behoeve van medische hulpmiddelen programma's, passend in de Alcura ICT infrastructuur
• Zorg dragen voor de efficiënte uitvoering van bestaande programma's.
• Onderhouden van relaties met de specifieke klantgroepen en stakeholders van Alcura.
• Werken op diverse locaties, waaronder 's-Hertogenbosch en Meppel.

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau en werk-/denkniveau, bij voorkeur in bedrijfseconomische richting. Je hebt kennis van, affiniteit met en begrip van de markt van medische hulpmiddelen en de randvoorwaarden die gelden om in deze markt als leverancier en dienstverlener op te treden. Je hebt aantoonbare ervaring in het (bege)leiden van implementaties en de inzet hierbij van ICT, bij voorkeur in zowel consulting als in lijnmanagement. Je bent analytisch, conceptueel en commercieel gedreven en je hebt cijfermatig inzicht. Bovenal ben je in staat mensen te verbinden en hebt een sterke ‘getting things done' mentaliteit.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel én ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Olga ‘t Jong (HR services manager) op het telefoonnummer 06- 46432410.

Over Alliance Healthcare 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!